Noutăţi despre Apocalipsă şi nu numai

O veste bună este că în cursul săptămânii viitoare va ajunge în librării volumul URSSA – Uniunea Republicilor Sovietice ale Americii.
Este un volum serios, cel mai masiv tom pe care l-am scos până acum : 296 pagini, hardcover, 148 x 210 mm.

O altă veste bună este că sunt pe punctul de a finaliza un roman cam de aceleaşi dimensiuni ca şi URSSA numit:” Vampirul de pe strada Sforii” la care încă nu am copertă:)

Luat cu URSSA am uitat cu totul de „Apocalipsa după Ceauşescu”. Am uitat să vă spun fiindcă de profesorul Adam care întinereşte pe zi ce trece nu prea pot uita. Din păcate cum scriu doar sâmbăta şi duminica lucrul merge destul de anevoios. Dar în mod sigur în cursul anului viitor va fi în librării. Asta cu atât mai mult cu cât continuarea este aşteptată. Ba este chiar dorită după cum se vede aici:


2 comments

    • Mulţumesc mult pentru felicitări. Am scris deja aproape jumătate din următorul roman: ” Vampirul de pe strada Sforii”. În ciuda titlului este vorba de un roman poliţist cu accente SF bineînţeles.
      Pentru încurajările constante aş dori să îţi trimit un exemplar din URSSA cu autograf aşa că dacă eşti amabil trimite-mi prin email adresa poştală unde să îl expediez.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s