Cine doreşte o ursoaică … de fapt voaim să spun URSSA

Pentru că săptămâna asta primesc de la editură cele câteva exmplare de autor care mi se cuvin, aş dori să le trimit în primul rând celor care au scris despre romanul „ Apocalipsa după Ceauşescu”, cu speranţa că vor scrie şi despre romanul „URSSA” – nu este obligatoriu să scrie pozitiv, ci doar să scrie. Pentru aceasta am nevoie doar de o adresa poştală valabilă unde să îl trimit.

Pentru colegii în ale SF-ului care din diferite motive nu au reşit să scrie despre primul meu roman le pot trimite tot gratuit, în limita stocului disponibil, câte un exemplar cu condiţia să jure pe împăratul-zeu al Dunei că vor scrie despre URSSA.

Pentru cititorii care doresc acest roman cu autograf personalizat pot să îl cumpăr eu din librăria editurii şi să îl expediez la o adresă poştală valabilă prin colet cu plata ramburs. Costul total este de 43 lei ( 35 lei volumul + 8 lei taxe poştale).

Menţionez că volumul este hardcover, dimensiunea 148 x 210mm şi are 296 pagini,

Aştept adresele poştale şi numele pe care doriţi să fie scrisă dedicaţia – în cazul în care doriţi să faceţi cartea cadou – pe adresa de email:
somesan_sergiu@yahoo.com
URSSA coperta


5 comments

  1. Pingback: Scurte #297 | Assassin CG

  2. Pingback: Cine doreşte o ursoaică … de fapt voaim să spun URSSA | 1traducator's Blog


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s