Anul ăsta am trimis o sută de cărți

Anul ăsta am trimis o sută de cărți – chiar azi am făcut coletele cu ultimele  șase din ele.

100

Gratis și la care am suportat eu chiar și transportul. În general erau cărți publicate mai demult și care îmi tapetau în mod oarecum trist biblioteca. Nu zic că sunt un semn al nerealizărilor mele, cât mai probabil al distribuitorilor sau poată vina este împărțită.

Important este că aceste cărți, majoritatea primite din retururi au făcut o mulțime de tinere fete fericite. Pentru că da, m-am convins 80-90 % dintre tinerii cititori sunt de sex feminin. După invitația mea de pe facebook să îmi scrie am primit vești din cele mai îndepărtate locuri ale țării. Îmi creștea inima când vedeam că destinatarul era dintr-o comună uitată de lume și care poate nici bibliotecă nu are la îndemână. E adevărat că internetul a scurtat distanțele și a pus cartea pe hârtie într-un nemeritat con de umbră dar să nu uităm nimic nu se compară cu a ține o CARTE în mână.

Pentru că în general am trimis câte două cărți în colet pot spune că datorită mie cincizeci de persoane sunt mai fericite în lume. Nu cu mult, ci doar cu câte o lume imaginată de mine. Unele dintre fete au bloguri, canale pe youtub și au vorbita așa cum s-au priceput despre cărțile primite.

Altele, mai puțin măiastre în a folosi cuvintele, mi-au scris doar în particular ce le-a plăcut sau nu în cărțile primite.

Puține sunt dintre cele cincizeci care nu au avut nici o reacție, dar să nu uităm că au vârsta pe care o au și afară e primăvară deci ar trebui să le scuz și pe ele 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s