Se spune mereu că tânăra generație nu mai citește?! Nu-i chiar așa și am dovada.

Se spune mereu că tânăra generație nu mai citește?! Nu-i chiar așa și am dovada.

 

Mereu se spune că tineretul nu citește. E posibil să nu mai citească în ritmul și cantitățile în care o făceam noi în tinerețile noastre dar… citește. Mai ales dacă întâlnește literatură care îi place. Tineretul este atras de o mulțime de lucruri pe care noi, cei de o anumită vârstă, nu le aveam și atunci ne refugiam în citit sau cei mai norocoși în citit. Nu erau jocuri pe calculator, nu erau telefoane mobile, internet nici atât și să fim serioși toate acestea sunt mult mai atractive decât o carte.

Am avut surpriza să văd o prezentare făcută Cărții de magie care m-a încântat. Nu atât prin faptul că a lăudat-o cât mai ales prin faptul că se vedea că lectura în sine i-a plăcut. Pe când genul ăsta de literatură în școlile patriei? Nu povestirile mele Doamne ferește ci genul ăsta de literatură pe care copii să o citească cu plăcere și poftă de lectură și nu cu groază și scârbă ca acum. Vorbesc în cunoștință de cauză.

Urmăriți vă rog acest videoclip și spuneți-mi ce ați face dacă ați fi autor? Mie zău că îmi vine să îi urmez sfatul și să transform o parte din povestiri în romane 🙂

Publicitate

2 comments


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s