Viorel Pîrligras primește exemplarul cu numărul 18

Viorel Pîrligras primește exemplarul cu  numărul 18 la acest inedit proiect literar.

coperta-manualului-de-magie

În urmă cu peste un an am demarat un proiect literar care a avut un succes nesperat pentru mine: editarea unui volum de povestiri în tiraj limitat ( o sută de exemplare) numerotat și cu dedicație pe fiecare volum. Fiecare carte avea pe pagina de gardă numărul de ordine, dedicația, fotografia color a persoanei căreia îi era dedicată cartea.

Ce poate să fie mai frumos decât să ai în bibliotecă un manual de magie neagră din care să te întâmpine fotografia ta atunci când o deschizi?

 

Dacă doriți un Manual de magie color, cu fotografia dumneavoastră pe pagina de gardă este suficient să îmi scrieți. Nu trebuie să vă filmați așa cum a făcut-o Simona Husar dar dacă o priviți o să vă dați seama despre ce anume este vorba:

https://www.youtube.com/watch?v=w-Ra5IIZ-I4&t=184s

Începând din această noapte de la ora 24 încep înscrierile pentru cele o sută de exemplare. Costul acestei aventuri este de 35 de lei și pentru a primi volumul este suficient să îmi virați bancar sau să îi trimiteți prin poștă.

Pentru acești bani primiți cartea „Manual de magie neagră” cu textul de mai sus și autograf plus încă o carte la alegere – tot cu autograf ( Să n-o săruți pe Isabel sau Numărul fiarei). În această sumă este inclus şi transportul prin poșta română. Se pot trimite și în Uniunea europeană dar numai în urma unei discuții privind costul transportului.

Puteți solicita și pentru un prieten sau prietenă acest cadou, important este ca fotografia și numele și prenumele să fie transmis pe emailul somesan_sergiu@yahoo.com.

Amănunte aici: https://sergiusomesan.wordpress.com/2017/01/15/2448/

Dacă nu doriți să participați nu uitați să vă anunțați prietenii. Poate sunt magicieni sub acoperire.

 

 

 

 

 

Dacă doriți un manual de magie color cu fotografia dumneavoastră pe pagina de gardă este suficient să îmi scrieți. Nu trebuie să vă filmați așa cum a făcut-o Simona Husar dar dacă o priviți o să vă dați seama despre ce anume este vorba:

https://www.youtube.com/watch?v=w-Ra5IIZ-I4&t=184s


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s