Câtă răbdare au fetele?

Nu prea multă după cum m-am convins azi dimineaţă.

O tânără fată, prietenă cu mine pe facebook, m-a rugat la ora 20,30 să acord un interviu unei prietene de-a ei care are un blog. Am acordat anul ăsta vreo zece interviuri şi la toate am întâlnit cam aceleaşi întrebări. Fără să vreau am fost nevoit să dau cam aceleaşi răspunsuri. Dacă te întreabă cineva într-un interviu care este cartea care te-a îndemnat să scrii nu poţi să spui într-un interviu că este vorba „Cei trei muşchetari” şi în altul că este de fapt „Critica raţiunii pure”! .

rabdare

Nu i-am răspuns din cauză că în ultimul timp, chiar dacă calculatorul rămâne deschis, nu petrec foarte mult timp în faţa lui. A doua zi dimineaţă am văzut că după ceva mai puţin de trei ore tânăra scriitoare şi-a pierdut răbdarea şi mi-a răspuns că în acest caz n-am decât să-mi iau singur interviul.

Mă întreb care ar fi fost destinul acestei tinere fete dacă ar fi trăit în vremurile în care aşteptai cu săptămânile o scrisoare de răspuns sau cu lunile o veste de la poşta redacţiei. Probabil că ar fi avut părul alb încă de la 20 de ani.

Încă sunt plin de regrete că nu am fost mai prompt: aş fi avut anul cel mai bogat în interviuri de până acum – unsprezece în loc de zece 🙂

autointerviu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s