Am inoportunat azi aproape o mie de prieteni de pe facebook

Am inoportunat azi o mie de prieteni de pe facebook cu textul ăsta

Dacă timpul vă permite şi dacă vă amuză povestea unui român bogat – şi puţin nebun – care vrea ca prin eliminare fizică să aducă Parlamentul la numărul de 300 de parlamentari. „Vox populi, Vox dei” cum ar spune un absolvent de latină distribuiţi vă rog mai departe date despre concurs şi despre roman. Mulţumesc!

https://sergiusomesan.wordpress.com/2016/04/19/concursul-pentru-stiletul-justitiarului-a-intrat-in-linie-dreapta/

Rotation of IMG_0012

Când este vorba despre o mie de un număr aşa de mare de distribuiri de multe ori am copiat pur şi simplu textul în wall-ul omului şi am trecut mai departe.

Interesante au fost rezultatele: majoritatea  au dat like postărilor mele. Peste 200 de prieteni mi-au vizitat blogul – unii pentru prima dată. Vreo cincizeci mi-au distribuit textul mai departe. Un succes notabil care are petele lui negre. Două persoane mi-au şters postarea cu argumentul că nu acolo este locul potrivit pentru a posta aşa ceva. Două din o mie! Să mai spun că este vorba de un scriitor şi de un editor?! Vorba poetului:  „Nici sfinţi, nici rouă”. Mă aşteptam de primire ostilă din partea parlamentarilor nicidecum din partea colegilor de breaslă 😦


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s